GRILL ROYAL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2188 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grill Royal. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 19:25 Wel prijzig
1 okt 2022 om 9:25 ik had 1 bakje verkeerde saus eten was niet al te warm als ik het zelf haal is het thuis gekomen langer warm
27 sep 2022 om 20:00 Wordt steeds duurder en het eten wordt minder Sla helemaal bruin Geen aanrader
25 sep 2022 om 20:28 Eten was niet erg warm. En duurde best lang voordat het er was. Verder was het ok. Maar heb beter en lekkerder gehad.
25 sep 2022 om 18:55 Bij het uitpakken waren de knoflookbakjes smerig, oude klodders. Wel gaan eten, maar bij het openen van het bakje draaide mijn maag om. Er zat een vieze dbruine vlek in. Als de knoflooks. al bedorven is, laat staan de versheid van andere producten!
6 sep 2022 om 21:00 Bestel altyd rechtstreeks, nu helaas fout gegaan.
4 sep 2022 om 22:58 Snel geleverd en eten was goed
3 sep 2022 om 23:13 Best wel weinig voor de prijs qua vlees. De aardappelen waren goed alleen ook best weinig . De rijst was iets te kleverig. Salade oogde niet heel vrees zaten wat bruine stukjes in.
1 sep 2022 om 21:35 Ik vond het helaas erg smaakloos allemaal. De porties waren ook wel weinig voor wat je ervoor betaalt. Eten is niet met liefde bereidt en dat proef je. Geen aanrader.
28 aug 2022 om 22:27 Mijn eerste keer, blijkbaar is het op zondag extra druk; bestelling om 18.30 uur geplaatst, zou 19.30 uur bezorgd worden, uiteindelijk 20.25 uur bezorgd. Het eten was gelukkig lekker en warm!