GRILL ROYAL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2369 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grill Royal. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2024 om 9:40 Eten was lekker. Volgende dag wel diarree, zegt misschien iets over de hygiëne.
11 apr 2024 om 18:47 Het eten was bij aankomst goed van temperatuur en de smaak was heerlijk!!
1 apr 2024 om 18:31 Viel een beetje tegen ook was de saus die ik wel betaald had vergeten mee ta geven ,ja dan kun je wel bellen maar goed an moet je vast weer 10 minuten wachten voor de knoflook saus. Viel me al met al echt tegen dit keer
25 mrt 2024 om 11:30 Goede döner man
24 mrt 2024 om 19:17 Goede ervaring vriendelijke bezorger en natuurlijk het smaakte weer heerlijk gr.
23 mrt 2024 om 19:43 Smakelijk en warm
14 mrt 2024 om 23:53 Ze waren snel en super heerlijk gegeten!
12 mrt 2024 om 22:40 Heerlijk gegeten zeer tevreden
11 mrt 2024 om 7:21 Kip bucket besteld, ben er ziek van geworden.
10 mrt 2024 om 21:03 Shoarma niet meer zo lekker als vroeger! Matig warm
8 mrt 2024 om 20:44 Het was drukker dan anders dus was het later dan ik gewend was, maar ze hadden er netjes over gebeld. Het eten was perfect. De bezorger correct en netjes
18 feb 2024 om 11:58 Aardappelen sterk gekruid maar wel lekker, rijst was hemels. Döner was goed maar had nog even gebakken mogen worden. Saus en sla gewoon goed. Over algemeen iets minder zout gebruiken denkik